Tjen Penger Med Hjemmet

Hva om du helt kunne forvandle hjemmets utseende med bare noen få små triks som ikke koster mye? Re-vamping ditt hjem kan legge litt krydder i livet ditt og friske opp daterte utseende rom. Dette er spesielt nyttig rundt høytiden hvis du skal være vert for gjester. Følg disse enkle tipsene og legg til litt stil i hjemmet ditt i dag.

Utskifting er ikke ditt eneste alternativ for å fikse opp gamle, skitne innerdører. Fjern dem og slip dem ned til det bare treet. Kjøp deretter litt oljebasert maling etter eget valg og mal døren din med en malervals. Hvis du vil ha et annet utseende, kan du prøve å bytte ut knottene for noe mer fancy.

Hvis du er usikker på hvordan du organiserer bildene på veggen din, er det en enkel og effektiv løsning på situasjonen din. Mal noen kontrasterende tykke striper, diagonalt nedover veggen. Så ordner du bildene i rammene innenfor de tykke stripene. Dette gir definisjon til veggene dine, samt organisering av rammene dine.

Stikk hull i veggpapirboblene! Noen ganger dannes det bobler når du henger tapet, og du legger ikke merke til dem før det er for sent å trekke papiret tilbake og rette dem. Alt er ikke tapt! Bare bruk en pinne til å stikke gjennom hver boble, og flatt den forsiktig ut mot veggen.

Når du vurderer ditt neste store prosjekt, begynn med å sikre deg hjelp fra familie og venner. Hvis du ikke gjør det tidlig, kan du finne deg selv å gå det alene. Du kan ha vanskelig for å fullføre i tide, noe som vil gi mer stress.

Et viktig aspekt ved å gjøre boligforbedringsprosjekter er måling. Tre må-måleverktøy for prosjekter er målebånd, en linjal og et nivå. Målebåndet lar deg få dimensjoner på rommet og delene du kan bruke. En linjal lar deg måle og lage rette linjer. Et nivå gjør at du kan sørge for at en overflate er flat og ikke skråner eller faller.

Hvis du ansetter noen til å utføre oppussingsarbeidet ditt, må du aldri betale mer enn 10% ned eller $ 1000, avhengig av hvilken sum som er mindre. Juridisk er en entreprenør ikke i stand til å akseptere mer enn dette tallet. Hvis han ber om ekstra midler, er det et tegn på at personen du hyret kanskje ikke er veldig hederlig.

Barn har en tendens til å stikke fingrene der de ikke hører hjemme og berøre ting de ikke burde. Hvis du lar uttakene dine være avdekket, blir det sjansen for at barnet ditt får elektrisk støt. Du kan kjøpe små plastdeksler fra din lokale butikk for stikkontakter for å forhindre at barnet ditt når inn og blir sjokkert.

Med bare noen få trinn har du oppdaget hvordan du får rommene til hjemmet til å se nye og innbydende ut. Noen få fargeforandringer her, nytt tilbehør der, og hvert rom er forvandlet og klart for beste sendetid. Forny romene dine over tid ved å bruke disse tipsene, og du vil være stolt av hjemmet ditt i mange år fremover.