Oppdater Hjemmet Ditt Med Disse Enkle Tipsene Og Triksene

Boligkapital er veldig viktig i dagens eiendomsmarked. Det er ikke mange som har noen, og de som har det, har ofte veldig lite. For å sikre at du får best mulig utbytte når det gjelder egenkapital og videresalgsverdi, følg tipsene og forslagene i denne artikkelen.

For å reparere et større hull i veggene dine, bruk arkstein. Lag først hullet til et jevnt kvadrat eller rektangel ved å skjære bort et målt område. Å gjøre dette vil gjøre hullet større, men vil tillate deg å få eksakte dimensjoner for reparasjon. Skjær deretter et stykke arkstein som er av samme størrelse som firkanten eller rektangelet du nettopp kuttet fra veggen. Plasser det nyklippte arkplaten i hullet og fest det med gipsspiker. Påfør deretter skjøtemasse i sømmene. Dekk sømmene med skjøtebånd, og legg deretter på et nytt lag med skjøtemasse og glatt det ut. Når du er tørr, må du male den med hvilken som helst farge.

Dekk til dørknappene, hengslene og annen maskinvare med vaselin før maling. Det er en enkel måte å forsikre seg om at de ikke blir dekket av maling. Alt du trenger å gjøre når du er ferdig med å male, er å bruke en myk bomullsduk for å tørke vaselin fra overflaten på maskinvaren.

Velg mørkere farger eller mønstre i stedet for å kjøpe hvite håndklær til badet ditt. Hvitt er en farge som plukker opp alt og trenger konstant bleking. Du kan velge å ha fingertupphåndklær og vaskekluter til å være en farge og dine faktiske badehåndklær til å ha en annen farge helt. Det sparer mye trøbbel når du vasker og gjør at badet ditt virker mye renere og satt sammen.

Hvis du ikke har nok plass til et lite kontor, kan du bruke en liten del av stuen til det formålet. Kjøp en liten personvernskjerm og plasser et skrivebord bak det med en matchende stol. Du kan kjøpe små hyller for å installere på veggen for å lagre penner, blyanter, stiftemaskiner og andre viktige gjenstander.

Når en lås må byttes ut, kan du bytte ut hele monteringen eller bare sylinderen. Det er den delen som faktisk låser døren. Bare kjøp en utskiftning av sylinder hvis du plasserer nøkkelen. Hvis du gjør det for estetiske formål, kan du endre hele forsamlingen.

Se godt på verandaen din når du vurderer forbedringer. Verandaen er hjemmets første inntrykk på besøkende. Fjern alt søppel og rot og legg til noen dekorasjoner, for eksempel møbler, lys eller blomster. Dette vil øke hjemmets fortauskant.

Vær oppmerksom på hvilket produkt du velger for å rense en stygg tette. Ikke alle rengjøringsmidler er laget likt, og noen er ekstremt harde. Ikke bruk avløpsrens som er krystallisert; disse holder seg ofte til rør og forårsaker skade. Sørg for å bruke avløpsrengjøringsprodukter beregnet på bruk med septiktanken du har.

Mens boligmarkedet fortsatt er så deprimert, kan det virke som sløsing med penger å til og med gjøre ombygging på hjemmet ditt. Men sannheten er at kjøpere fortsatt forventer et visst nivå av oppdateringer i boligene de kjøper. Å følge disse tipsene vil sikre at du har det kjøpere vil ha.